HET CONCEPT

FIND YOUR MATCH
WHILE HAVING FUN

PROFESSIONAL MATCHING | NETWORKING | STYLISH SETTING | DELICIOUS DRINKS

DATE DELUX ORGANISEERT UNIEKE DATING EVENTS
WAARBIJ DE FOCUS LIGT OP
PERSOONLIJKHEID, NETWERKEN & GEZELLIGHEID

SWIPEN IS ZÓ 2018

Daten. We hebben het allemaal te druk om een lief te zoeken en hebben hoogstwaarschijnlijk in meer of mindere mate last van een oververmoeide ‘swipeduim’. Op basis van iemands uiterlijk swipen is vaak teleurstellend en het is enorm moeilijk geworden om een match te vinden die ‘soul food’ is. Hoog tijd dus om dating op een hoger niveau te tillen en terug te gaan naar de roots.

BACK TO THE ROOTS

De roots dus. Weet jij nog hoe daten vroeger werkte? Je ontmoette iemand waarbij je hart een sprongetje maakte. Jouw blik leek plots vastgelijmd aan die ene persoon en wanneer je oogcontact maakte, durfde je misschien wel eventjes ondeugend lachen #klammehandjes #lachendkakske. Wij proberen het persoonlijke weer in dating te brengen. Het spannende. Het mysterieuze.

GEBASEERD OP EIGEN ERVARINGEN & ONDERZOEK

Date Delux is ontstaan vanuit eigen ervaringen: relatiebreuken, gekke Tinderervaringen, gênante eerste dates, eindeloze en onvervulde zoektochten naar de prins of prinses op het witte paard, kwellende onzekerheden … 

Wij gingen op zoek naar de magische liefdesformule. Het werd een lange zoektocht om antwoorden te vinden op al onze vragen. Waarom is het zo moeilijk geworden om je perfecte match te vinden? Wat zijn de ingrediënten voor een gelukkige relatie? Hoe kunnen we mensen samenbrengen die op dezelfde golflengte zitten en welke factoren laten de vonk overslaan?
We spraken met verschillende relatie-experten en psychologen, lazen interessante boeken, verdiepten ons in de wetenschap en kregen stilaan meer inzicht in de kunst van het koppelen.

PROFESSIONAL MATCHING VIA ENKELE VRAGEN

We organiseren events op verschillende verrassende locaties. Wanneer je je inschrijft, vragen we jou om een korte vragenlijst in te vullen waardoor we je beter leren kennen. 

Onze relatie-experten zoeken op basis van jouw persoonlijkheid, visie en voorkeuren enkele ‘topmatches’ voor jou uit die je op een leuke manier zal ontmoeten tijdens het event waarvoor je je inschreef. Geen kwantiteit, wel kwaliteit. Geen ‘speed’dating, wel ‘slow’dating!

FIND YOUR MATCH WHILE HAVING FUN

Tijdens onze events zorgen we voor een stijlvolle setting, fancy drinks en een hoge fun factor. We willen de drempel verlagen door de focus te leggen op networking en iedereen aan te moedigen om deel uit te maken van dit unieke avontuur. Bekijk het als een leuke kans om mensen te ontmoeten die op dezelfde golflengte zitten.

We vinden het vooral belangrijk dat je je comfortabel voelt. Geen ongemakkelijke gesprekken of vreemde situaties. Want weet dat iedereen daar is om dezelfde reden: nieuwe vrienden maken, interessante contacten leggen, een babbeltje slaan bij een fancy drankje en met een beetje geluk de man/vrouw van zijn/haar dromen vinden. Het proberen waard, niet? 

Onze voorspelling: Een interessant netwerk met een grote kans op vonken & vuur!

Onze voorspelling: 
Een interessant netwerk
met een grote kans
op vonken & vuur!